Tuesday, May 6, 2014

Don't let stupid things break your happiness

Blogimine on kuidagi unarusse jäänud, põhjuseks on ikka kiire aeg- kool, töö ja palju kodutöid.
Märts- märtsis oli mul 2 nädalane tööpuhkus, seda oli tõesti vaja, sai lõpuks Küütsi trennides käia ja rahulikult koolitöid teha. Igal õhtul muidugi jõudsin oma kalli sõbranna poole, alati mõistlikud jutud.
Muidugi sai oma perega ka olla ja olin hea täditütar ja käisime täditürega  kinos jms ja mind peeti 11 aastase
täditütrega emaks, ei teagi ,kas seda võtta komplimentina või mitte. Lisaks tuli ema tagasi Taimaalt ja tõi suveniire.
peaaegu igaõhtune nauding sõudja juures
ema tuli Tagasi

Aprill-  aprillis käisin Kättemaksukontori võtel, väga huvitav kogemus oli, naljakas oli ennast telekast näha.Peale tööl käimise ja õppimise suutsin sellel kuul käia võistlustel,kuigi käin trennis vähe, olin täitsa rahul sellega. Aprilli lõpu poole läksin Tartu, peale võistlusi sai minna härra Taaramäe sõbra maale, mõnusad 2 päeva grillimist, naerimist, rääkimist ja veel ilmad olid ka nii head sel hetkel. Nagu ikka sai minna ka oma sõbrannadega Öölaulupeole, nii mõnus oli see jälle. Viimasel aprilli päeval oli esimese aine arvestus, mõned asjad läksid sassi, aga avalik esinemine sai tehtud ja sügisel saab isegi Tudengiteatrisse minna.
Karvapall Bob,grill ja batuut- mõnus õhtu Pärnus

tartu sõbrannad+ Karoli

Mai- võib öelda, see kuu läheb väga kiiresti, juba 2 nädala pärast olen päikselises,ilusas Kreeka saarel- Rhodosel. Ennem seda on muidugi palju eksameid ja koolitöid veel.
Sel nädalavahetusel sai puhata ja lõbutseda viimast korda.Reedel peale tööd tulid härra taaramäe ja tema sõbrad siiia, korteris oli päris palju inimesi, aga sai sellel nädalavahetusel rannas käia, sõbrannade võistlusi vaatamas käia, steffis head pitsat nautida  ja õhtul isegi väike klubi tiir teha. Naljakas, et saan Tarvoga praegu hästi läbi, aga eks meil päris palju sarnaseid huvisid ka.
kui tulla Pärnusse, peab randa ka ju jõudma :D



Isiklikus elu oli päris suuri probleeme,aga neid blogis ei hakka lahkama. Nüüd lähen veel Eestist ära ka, aga kes teab, kõik on võimalik. Kui keegi tunneb must puudust ja raha on üle, siis töötan sellises hotellis http://www.amathusrhodes.com/, võib külla küll tulla :)
Kreekat oodates
K.

No comments:

Post a Comment